Blogs

Tijdens het ontwikkelen van websites ...

... mag het er soms wel eens iets meer ontspannen aan toegaan. Ik beluister dan regelmatig leuke liedjes via Youtube en deze wilde ik met jullie delen. "Green Light" van de Mindtrippers.

Hoe wil jij jouw grafisch ontwerp?

Grappig, maar waarheid. Hetzelfde gaat ook op voor webdevelopment.

How would you like your graphic design?

20 SEO Zoekmachine Optimalisatie Tips van augustus 2011

Ik vond dit interessant artikel van Berrie Pelser en wou het integraal met jullie delen. Dit is zeker de moeite om eens door te nemen.

Robots.txt uitgelegd

Soms vragen klanten mij eens wat de robots.txt is (als ze er al van gehoord hebben) en aan de hand van onderstaande afbeelding kan je dit heel gemakkelijk uitleggen.

Robots.txt uitgelegd

Bron

Veilige USB-stick

Op zoek naar een goede manier om de data op jouw USB-stick te beveiligen? Gebruik dan de stick van deze fabrikant.

Beveiligde USB-stick

meer info: http://www.dialog05.com/main.html

Wat elke bedrijfsleider tegenwoordig zou moeten doen

Aan de andere kant van de grote plas is het gebruik van sociale media door marketeers afgelopen jaar met opgelopen tot 96% (bron: http://www.digitalbuzzblog.com/wp-content/uploads/2010/11/How-Marketers-Utilise-Social-Media-2010-High-Res.jpg). Hier in België krijg ik de indruk dat die stijging bij de bedrijven kleiner is terwijl er zoveel potentieel inzit. Tijd voor verandering !

De over ons-pagina

Bijna net zo belangrijk als de Startpagina van de website is de over ons-pagina (of in Engels: About us). Deze pagina geeft jou de kans om het vertrouwen te winnen van jouw bezoeker, een kans om jezelf voor te stellen en het doel van jouw website uit te leggen. Hieronder staan 10 tips om jouw About pagina in uitstekende vorm te brengen.

Help, mijn gewenste domeinnaam is bezet

Je kan het je wel inbeelden. Je hebt dat perfecte idee voor een nieuwe website, je hebt zelfs al gebrainstormd over de naam die wil gaan gebruiken en die blijkt vrij te zijn. Je beslist om je idee nog even verder uit te werken en alle details op papier te zetten. Pas daarna zet je de volgende stap. Je wil je domeinnaam registreren. En wat blijkt nu? Jouw gewenste domeinnaam is intussen door iemand anders ingenomen !!!

Het belang van een goed ontwerp

Het ontwerp maakt of kraakt een website. Het is een belangrijk element dat ervoor zorgt dat de bezoeker zich meteen welkom voelt. Neem bijvoorbeeld de invloed van het ontwerp van Google.

Iedereen heeft een favoriete zoekmachine, of het nu Google, Bing of Yahoo is. Maar wat zorgt ervoor dat we loyaal zijn aan deze zoekmachine? Er zijn verschillende factoren zoals de zoekresultaten, de relevantie en vele anderen, maar wat onze beslissing het meeste beïnvloedt is eigenlijk het ontwerp.

Inhoud syndiceren