Van idee naar concept tot ontwerp

Webdesign is mijn passie. Uitzoeken hoe een site er moet uitzien, het denkwerk en het eigenlijke ontwerp brengen elke keer een nieuwe uitdaging met zich mee die ik ten volle aanga. Door de jaren heen heb ik een ijzertsterke strategie ontwikkeld om websites efficiƫnt te bouwen. Ambar Design ontwikkelt daarom professionele, hedendaagse en stijlvolle websites voor, zowel KMO, zelstandigen als particulieren.

Design is about the perfect fusion of passion and knowledgeNa een grondige analyse wordt altijd vertrokken vanuit het standpunt van de eindgebruiker. Het design van een website is  afhankelijk van de eigen huisstijl of, indien gewenst, een compleet vernieuwde stijl.
Aan de hand van de vereisten en het beschikbare grafische materiaal werk ik (soms samen met externe freelance ontwerpers) een concept uit dat dan besproken wordt. Eenmaal het concept goedgekeurd is, wordt dit tot in de puntjes uitgewerkt tot het uiteindelijke design.

Met tussentijdse opleveringen en meetings word je als klant helemaal betrokken bij dit project en stuur je bij indien gewenst.

Het resultaat is een design dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet en hoog scoort op het vlak van usability & accessibility en SEO. En vergeet niet dat het zicht van een website de hele look'n feel en de gebruikservaring bepaalt.