Diensten

Van idee naar concept tot ontwerp

Webdesign is mijn passie. Uitzoeken hoe een site er moet uitzien, het denkwerk en het eigenlijke ontwerp brengen elke keer een nieuwe uitdaging met zich mee die ik ten volle aanga. Door de jaren heen heb ik een ijzertsterke strategie ontwikkeld om websites efficiënt te bouwen. Ambar Design ontwikkelt daarom professionele, hedendaagse en stijlvolle websites voor, zowel KMO, zelstandigen als particulieren.

Usability en accessibility

De menustructuur van de website wordt op een zo duidelijk mogelijke manier opgebouwd zodat de bezoeker snel de informatie vindt die hij zoekt. Een overzichtelijke startpagina en de inhoud van de website moet actueel en informatief zijn. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin om een startpagina te vullen met de geschiedenis van uw bedrijf. Uw bezoeker heeft een betere boodschap aan de huidige promoties of producten.

Welkom bij Ambar Design

Webdesign

Ambar Design staat garant voor hedendaagse en professionele ontwerpen.

Webontwikkeling

Ambar Design brengt innovatieve ideeën in combinatie met nieuwe technologie voor een goede website.

Waar sta je zonder een plan?

Blauwdruk huisIedereen die ooit een huis gebouwd heeft of dit van dichtbij meegemaakt heeft, weet dat een plan hierbij noodzakelijk is. Zonder plan, zou het toilet op de plaats van de trap komen of in het ergste geval is jouw nieuwe duurbetaalde woning niet veilig. Het kost dan veel tijd en bijgevolg heel veel geld om deze problemen op te lossen.

Van idee naar concept tot website

Elk project is anders en wordt volledig op maat gemaakt. Dat wil niet zeggen dat er wel telkens vertrokken wordt van een standaard ontwikkelingspakket. Dit pakket kan desgewenst uitgebreid worden met verschillende modules zoals een webshop, fotoalbum, nieuwsbrief, ....

Ultimate Hosting

 Ultimate hosting

Basic hosting

 Basic hosting

Starter hosting

 Starterhosting

Inhoud syndiceren