Over Ambar Design

Over Ambar Design

Disclaimer

Deze website is eigendom van Ambar bvba.

Contactgegevens:

Ambar bvba
Walter Swaenepoel
Lombeekstraat 96
1790 Essene

Telefoon: 0477/599981

Ondernemingsnummer: BE

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Welkom bij de Ambar Design Helpdesk

Om de supportaanvragen vlot te laten verlopen en u beter te kunnen helpen, gebruiken we een ticketsysteem. Elke supportaanvraag krijgt een uniek ticketnummer zodat je de evolutie en vooruitgang online kan opvolgen. All tickets worden ongelimmiteerd bijgehouden en kunnen steeds opnieuw bekeken worden. Er is een geldig emailadres vereist om gerbuik te kunnen maken van dit systeem.

Bijzondere voorwaarden webhosting en domeinregistratie

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten. Per afzonderlijke dienst zijn er ook bijzondere voorwaarden met diens specifieke bepalingen van toepassing. Dit document is van toepassing voor de dienst webhosting. Ingeval van tegenstrijdigheid met de algemene voorwaarden, hebben deze bijzondere voorwaarden voorrang op de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de diensten en is toepasselijk op elke particulier of elk bedrijf dat een overeenkomst met Ambar bvba aangaat. Per afzonderlijke dienst zijn er ook bijzondere voorwaarden met diens specifieke bepalingen van toepassing.
Inhoud syndiceren